Stek en kamerplant

Het verzorgen van planten is een heerlijke bezigheid. Je ziet nieuw blad verschijnen, knoppen uitkomen en de plant een groeispurt maken. Het is niet voor niets een goede remedie tegen stress. Je hoeft niet groots uit te pakken, al mag dat wel. Klein beginnen, met een stekje is genoeg voor dat eerste geluksgevoel.

Enthousiast geworden? Fijn! Bij De Wonderkas vind je veel producten om je geliefde planten te laten groeien. En om jouw kennis te vergroten natuurlijk. Naast een collectie plantenboeken, geven wij ook regelmatig workshops. Hier ontmoet je andere groenliefhebbers en delen we kennis en ervaring graag uit. Kortom: we halen alles uit de kas(t) om jou te verwonderen en je planten te laten groeien!

Geef jij ze water en een mooie plek?

Advies

De Wonderkas geeft graag advies. Gevraagd én ongevraagd. Eigenlijk spreken wij liever over het delen van ervaringen. Iedere plant heeft zijn eigen verhaal. Juist dat maakt het zo leuk en afwisselend. Die positieve verhalen delen wij graag met jou.
Wil jij graag advies over het hebben en houden van planten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er is voor elk type mens en elke ruimte een juiste match te maken. Weinig licht of weinig ervaring met planten? Laat je niet weerhouden om de liefde voor planten te laten groeien. Wij helpen je graag!

Heb je eenmaal de smaak te pakken? Dan kunnen wij je verder helpen. Wat denk je van stekjes in een vintage kop en schotel of juist op een strak stekschaaltje? Daarnaast heeft De Wonderkas altijd een wisselende collectie verse kamerplanten. We helpen je bij het zoeken van bijzondere exemplaren of juist hele gewone. Want groen mag ook ‘gewoon’ groen zijn.

Advies