De Wonderkas

Bij de Wonderkas stap je binnen in een groene oase van planten en wijzen we je graag de weg. Op zoek naar die ene kamerplant die het beste past. Wij leveren de mooiste planten, uit voorraad of speciaal op bestelling. Rechtstreeks van de kweker, zodat je verzekerd bent van écht mooi groen. Daarnaast kun je bij de Wonderkas ook terecht voor potten, plantenboeken, accessoires, leuke workshops én groenstyling bij jou thuis of op kantoor.
Wees gewaarschuwd ; we geven onze liefde voor de natuur graag aan jou door.

Hoe groen is jouw dag?

Over mij

Vroeger was Marielle al gefascineerd door de schoonheid van de natuur. Na school ging zij graag in de moestuin aan de slag, werden parapluplanten gestekt of de bloemen gedroogd die zij van school naar huis geplukt had.

Later werden er grenzen verlegd door vele jaren in de reiswereld gewerkt te hebben. Vooral tijdens haar reizen naar Afrika, raakte ze steeds meer onder de indruk van de prachtige en vooral ongerepte flora en fauna die dit continent te bieden heeft. De schoonheid van de natuur in pure eenvoud is wat haar zo aantrekt.

Terugkijkend is Mariëlle altijd bezig geweest om de natuur in huis te halen. En nog steeds. Zonder planten voelt zij zich niet compleet. Of liever gezegd een beetje kaal. Toen de mogelijkheid zich voordeed om een eigen winkel te beginnen was de keuze snel gemaakt: een plantenwinkel in een prachtig Rijksmonument.

Een mooi verhaal toch?

Lees mijn tweewekelijkse blog

Over mij